Home | Nieuws | Knack Krak

Knack Krak

18/02/2020

Knack Volley Roeselare heeft een mooie voorgeschiedenis met toffe filmpjes. Na de lipdubs met de spelers van Knack Volley Roeselare en de trickshots met Sons of Gravity is er nu de "KNACK KRAK". De Knak Krak is een competitie waarbij elf Knack Roeselare-sponsors strijden om de titel van Knack Krak. De sponsors worden onderworpen aan tien bloedstollende proeven op Schiervelde. Dit wordt mooi in beeld gebracht in tien afleveringen op YouTube en op Facebook. 

Vanaf 20 februari wordt er gedurende tien weken elke donderdag om 16u een aflevering losgelaten op de supporters. De deelnemende bedrijven zijn de “peter sponsors” die op de opwarmingstruitjes staan van de Knack Volley-spelers. Dit zijn in willekeurige volgorde: Reo Veiling (Fine Fleur), Huro, Lapeirre Woningbouw, Filou, Coach Partners, Sportline, Eutraco, Dovy Keukens, Bofisc, Automobilia en Decostere Accountancy. De filmpjes werden bedacht en gerealiseerd door Clementine, het welbekende productiehuis van ex-Knack Volley-speler Stijn Dejonckheere.

 

eejo

 

Vanaf donderdag 16u kan je hier de eerste aflevering bekijken;https://youtu.be/wommkrFOqrs

 

Bekijk hier alvast de trailer van de reeks:

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.