Home | Nieuws | Knack Roeselare D pakt na beker nu ook titel

Knack Roeselare D pakt na beker nu ook titel

16/04/2018

Na een 2-3 overwinning op bezoek bij Rembert Torhout B, derde in de stand, is Knack Roeselare D zeker van de kampioenstitel in 2de provinciale.

De wedstrijd stond bol van de spanning.  Beide ploegen hadden last van de zenuwen wat leidde tot een hoge foutenlast, maar het was uiteindelijk Knack Roeselare D dat in de laatste set een 6-3 achterstand via 10-10 kon ombuigen in 10-15 en 2-3 winst. Enkel Marke-Webis C kan nog op gelijke puntenhoogte komen van Knack Roeselare D met een gelijk aantal gewonnen wedstrijden maar het setgemiddelde is duidelijk in het voordeel van Knack waardoor de titel nu al een feit is.

 

Wel een opmerkelijke prestatie want het is pas het tweede competitiejaar van deze ploeg jongeren die vorig seizoen meteen als kampioen promoveerde vanuit 3de provinciale. Een heel jonge ploeg trouwens met spelers die gemiddeld 16 of 17 jaar jong zijn en allemaal deel uitmaken van de Knack Volley Academy.

 

Na de wedstrijd kon de titel op passende wijze gevierd worden op de eerste ‘One team, One party’ op Schiervelde, ingericht door Knack Roeselare B.

 

Proficiat!  Een fantastische beloning voor alle spelers en trainer-coaches Kris Supply en Erwin Everaert voor de vele uren harde trainingsarbeid in het voorbije seizoen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.