Home | Nieuws | Knack Roeselare-spelers voor drie seizoenen Filou-adepten

Knack Roeselare-spelers voor drie seizoenen Filou-adepten

24/01/2019

Brouwerij Van Honsebrouck uit Izegem die met het streekbier Filou al prominent aanwezig was als shirtsponsor van Knack Volley Roeselare heeft die samenwerking bevestigd én uitgebreid.

In Michelle's Pub, onderdeel van de nieuwe vestiging van het Bierkasteel in Emelgem, werd de uitgebreide sponsordeal bevestigd. De brouwerij die al met zijn logo aanwezig was op het Champions League-volleyshirt verbond er zich toe nog tot en met het seizoen ‘20-‘21 als kledijsponsor op te treden. Vanaf zaterdag aanstaande prijkt nu op de achterkant van de volleyshorts ook het aan het volleybal aangepaste Filou-logo. En hoe kon dit beter beklonken worden dan met een streekeigen bier als Filou.

 

Op de foto zien we van links naar rechts voorzitter Francis De Nolf, commercieel directeur Frédéric Bourlez (brouwerij Van Honsebrouck), director Dirk Specenier en eigenaar-CEO Xavier Van Honsebrouck.

 

RBD

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.