Home | Nieuws | Knack Roeselare verlengt overeenkomst Matthijs Verhanneman met twee jaar

Knack Roeselare verlengt overeenkomst Matthijs Verhanneman met twee jaar

22/02/2019

Knack Roeselare is al volop bezig met de uitbouw van de ploeg voor volgend seizoen. West-Vlaming en ondertussen al enkele jaren Roeselare-Beverennaar Matthijs Verhanneman kwam als eerste aan de beurt. Tussen beide partijen werd een contractverlenging van twee jaar overeengekomen.

Matthijs Verhanneman (°08.12.1988) werd in het seizoen 2006-2007, net voor zijn achttiende verjaardag, binnengehaald bij Knack Roeselare. Daarvoor speelde hij voor Menen en PNV Waasland. Hij speelde vijf jaar in zijn eerste periode bij Roeselare, t.e.m. het seizoen 2010-2011, onder coach Dominique Baeyens. Daarna volgden er twee seizoenen in Italië bij Trentino/Ravenna en Molfetta. In het seizoen 2013-2014 haalde Knack Roeselare de talentrijke receptie-hoekspeler (1m98) terug naar Schiervelde. Matthijs is ondertussen aan zijn elfde seizoen bij Knack Roeselare bezig. En daar komen er straks nog twee jaar bij. In de voorbije jaren verzamelde hij zes kampioenentitels en vijf bekerwinsten onder drie verschillende coaches, Dominique Baeyens, Emile Rousseaux en huidig coach Steven Vanmedegael.

 

Momenteel is Matthijs Verhanneman aan een beresterk seizoen bezig. In de statistieken van de EuroMillions Volley League prijkt hij trouwens aan de leiding in de categorie receptie-hoek (wing-spiker).

 

Matthijs Verhanneman speelde ook verschillende jaren voor de Red Dragons, de nationale mannen volleybalploeg. Hij is gehuwd met Yana De Leeuw en samen hebben ze een zoon Vince en twee dochters, de tweeling Quinn en Jayda, die ook allemaal dezelfde passie voor het volleybal delen. Echtgenote Yana speelt momenteeel als spelverdeelster bij topploeg Asterix Avo maar keert volgend seizoen terug naar Black and White Company Lendelede waar ze eerder al aan de slag was.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.