Home | Nieuws | Knack Roeselare Zomerstage 2019

Knack Roeselare Zomerstage 2019

04/01/2019

De Knack Roeselare Kerststage is pas voorbij en daar meldt de Zomerstage 2019 zich al aan. Voor de 20ste maal organiseert Knack Roeselare, in samenwerking met Sporta, tijdens de eerste week van de zomervakantie de jaarlijkse Topvolleystage. Deze stage vindt plaats op twee locaties in Roeselare: in de sporthal op Schiervelde en in de sporthal van het Klein Seminarie.

De Topvolleystage omvat vijf dagen volleybaltraining, afgewisseld met andere sporten en ontspanning.  De zomerstage is een ‘internaat’ stage waar deelnemers, trainers en begeleiders samen zijn van zondagavond 30 juni tot en met vrijdagavond 5 juli 2019. De stage staat open voor zowel meisjes als jongens van 14 jaar tot en met 19 jaar, geboortejaren 2005 - 2001. Voorwaarde is wel dat men aangesloten is bij een volleybalclub. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 108.

 

Het volleybalstage staat onder de sportieve leiding van Steven Vanmedegael, die als T1 ook aan de sportieve leiding staat van de eerste ploeg bij Knack Roeselare. Hij wordt bijgestaan door gediplomeerde trainers. Ook de spelers van de ligaploeg Knack Volley dragen hun steentje bij.

 

Inschrijven via volgende link naar de Sporta website : https://www.sportakampen.be/kamp/volleybal-knack-roeselare/

Alle verdere info is terug te vinden op de Sporta website.

 

Ann

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.