Home | Nieuws | Knack Volley Bekerkrant: Bekerervaring

Knack Volley Bekerkrant: Bekerervaring

17/02/2018

Beide bekerfinalisten, Noliko Maaseik en Knack Volley Roeselare, kennen elkaar spreekwoordelijk van naaldje tot draadje. Maar wie heeft de meeste bekerervaring van beide teams?

Wie kan zondagnamiddag het best omgaan met die unieke sfeer die wordt gebracht door 10 000 luidruchtige fans, in een immense zaal als het Sportpaleis met dat grote zwarte gat als je naar het plafond kijkt, de druk van de omstandigheden van een beker die in één wedstrijd wordt beslist, … Allemaal factoren die mee het resultaat van de wedstrijd zullen bepalen. Daarom trokken we op zoek naar de spelers met de meeste bekerervaring uit beide teams.

 

We keken het even na voor Knack Volley en kwamen tot het volgende resultaat:  Angel Trindad de Haro (zondag zijn derde bekerfinale), Hendrik Tuerlinckx (zesde), Benjamin Robbe (eerste), Pieter Coolman (vijfde), Stijn Dejonckheere (zesde), Thomas Konings (derde), Matthijs Verhanneman (zevende),  Arno Van de Velde (vijfde), Mathijs Desmet (eerste), Ruben Van Hirtum (vijfde), Sander Depovere (vierde), Miquel Angel Fornes (tweede), Lou Kindt (eerste) en Piotr Orczyk (vierde).

 

Bij Noliko Maaseik hebben vooral Jelte Maan maar ook Jolan Cox, Kamiel Rychlicki, Nicolas Bruno en Sebastien Dumont ervaring met bekerfinales.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.