Home | Nieuws | Knack Volley Bekerkrant: Side events

Knack Volley Bekerkrant: Side events

17/02/2018

Zondag 18 februari wordt niet enkel een hoogdag vol volleybalplezier met de twee bekerfinales, de EuroMillions Cup Finals, in het Antwerpse Sportpaleis. Met de herenfinale tussen Knack Volley Roeselare en Noliko Maaseik om 14u en de damesfinale tussen Asterix Avo Beveren en VC Oudegem om 18u. Deuren open om 13 uur.

Voor en tussen de wedstrijden organiseert de volleybalbond in de aanpalende Lotto Arena een heuse Volleyball Market. Daar vindt u merchandising van de Red Dragons en de Yellow Tigers, de twee Belgische Nationale ploegen, hun partners en een SmashVolleyball court. U kan er ook deelnemen aan een Virtual Reality Volleyball Game. Volleybal-icoon Dominique Baeyens komt er zijn gloednieuwe boek “Coachen met gezond verstand” signeren. Het nationaal beach-team Dries Koekelkoren-Tom van Walle houdt er een Meet & Greet. En vergeet uiteraard ook de Unified SmashVolley sessie in een samenwerking met Special Olympics tussen de wedstrijden niet!
U merkt het, een dag vol volleybalplezier in Antwerpen. Eén die u eigenlijk niet zou mogen missen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.