Home | Nieuws | Knack Volley bereidt zich voor op een spannend duel

Knack Volley bereidt zich voor op een spannend duel

07/12/2017

Donderdagavond om 18u plaatselijke tijd (let op! om16u in thuisland België) speelt Knack Volley zijn eerste wedstrijd in de 2018 CEV Volleyball Champions League - Men op verplaatsing bij Fenerbahce SK Istanbul.

De Turken werden vorig seizoen vice-kampioen na Halkbank Ankara en wonnen daarnaast de Turkse beker. Dit seizoen raakt het Turkse team wat moeilijker op dreef met een voorlopige vijfde plaats in de sterke Turkse Divisie 1, met zeven overwinningen naast vier nederlagen. Bij Fenerbahce heel wat Turkse internationals plus de gestalterijke buitenlandse inbreng van Alen Sket (Slovenië - R/H 2m05), Guillaume Quesque (Frankrijk - R/H 2m03) en Jurri Gladir (Ukraïne - M 2m02). Een team dat zich niet zomaar opzij laat zetten.

 

Bij Knack Volley lijken alle spelers net op tijd klaar voor een spannend duel. Die andere wedstrijd in pool A tussen de twee Italiaanse ploegen, Perugia en Civitanova, eindigde woensdagavond met 3-2 winst voor thuisploeg Perugia. Best mogelijk dat ook de tweede wedstrijd in een nagelbijtende vijfsetter wordt beslist. Coach Emile Rousseaux ging ondertussen al even te rade bij zijn vriend en generatiegenoot Jan Debrandt die woensdag een aandachtig toeschouwer was op de avondtraining van Knack Volley. Eén bijkomend voordeel heeft het team uit Roeselare nog, rekening houdend met het immer drukke verkeer op dat moment in wereldstad Istanbul. De afstand tussen hun hotel en de sporthal is slechts één lange witte gang.

 

En we sluiten af met "Bir Takim, Bir Aile" ... wat zoveel betekent als "One Team, One Family" maar dan in het Turks...

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.