Home | Nieuws | Knack Volley denkt aan de toekomst

Knack Volley denkt aan de toekomst

16/12/2016

Knack Volley Roeselare is volop bezig om ook de komende jaren een toonaangevende volleybalclub te zijn in België en Europa. Onlangs mocht het met ex-speler Kris Debouck en directeur van Krant van West-Vlaanderen Stefaan Vermeersch twee nieuwe leden verwelkomen in de Raad van Bestuur. De club werkt ook aan een Masterplan 2024.

“Het is als Belgische topclub belangrijk dat we blijven vernieuwen, in alle geledingen van de club”, legt Dirk Specenier, Algemeen Directeur van Knack Volley Roeselare, uit. “Dus ook in de Raad van Bestuur, waar we onlangs twee nieuwe leden mochten verwelkomen. Met Kris Debouck, die uit de voedingssector komt, hebben we er een ex-speler bij die in het seizoen ‘94-’95 onder coach Marc Spaenjers deel uitmaakte van de kern van Knack Roeselare. Stefaan Vermeersch is als directeur van Krant van West-Vlaanderen dan weer de link naar Roularta, dat met Knack onze naamsponsor en een van onze hoofdsponsors is.”

De Raad van Bestuur van Knack Volley bestaat voorts uit Algemeen Directeur Dirk Specenier, voorzitter Francis De Nolf, Johan Vandenweghe, Rosita Van Maele, Johny Engels, Johan Callebert, Luc Van Valckenborgh, Stefaan Coussée, Bart Sobry en Dirk Desnoeck. “Onze nieuwe leden hebben alvast dezelfde kenmerken: ze zijn uiterst gedreven en brengen een groot netwerk mee. Naast de vernieuwingen in de Raad van Bestuur werken we in alle stilte ook aan een Masterplan 2024, waarmee we de club verder willen uitbouwen en een blijvende rol van betekenis willen spelen in Europa.” 

 

(Krant van West-Vlaanderen - 16/12/2016)

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.