Home | Nieuws | Knack Volley en Maaseik betwisten zaterdag absolute sleutelmatch

Knack Volley en Maaseik betwisten zaterdag absolute sleutelmatch

06/04/2018

Het gaat razendsnel nu in de play-offs. Zaterdag staat alweer de vierde van zes wedstrijden op het menu. En wat voor een wedstrijd! Met de komst van Maaseik heeft Knack Volley niet de tijd om te blijven stilstaan bij de controversiële wedstrijd in Aalst. Want de belangen zijn zaterdag groot.

De Limburgers hebben de luxe de wedstrijd ongedwongen te kunnen aanvangen. Zelfs bij verlies blijven ze netjes op finalekoers. Bij winst daarentegen hebben ze het ticket zo goed als zeker op zak. Voor Knack Volley is de druk iets groter: bij verlies is er wel nog geen man overboord, maar zullen ze toch vol aan de bak moeten in de resterende twee wedstrijden. Bij winst zitten ze echter perfect op het finalespoor. Er zal tijdens de wedstrijd in de tribunes alvast ook met belangstelling naar de live-score van Aalst – Menen gekeken worden. Want die uitslag is ook voor de beide actoren in Schiervelde van groot belang.

In elk geval wordt het zaterdag ongetwijfeld een hoogdag voor het volleybal in Schiervelde. Benieuwd of het duo Rousseaux – Vanmedegael het Maaseikse powerhouse aan banden kunnen leggen.

De boodschap is niet te missen: komt dat zien, komt dat zien!

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.