Home | Nieuws | Knack Volley en VDK Gent: aflevering vijf

Knack Volley en VDK Gent: aflevering vijf

10/03/2018

Knack Volley en VDK Gent treffen elkaar zondagnamiddag voor de vijfde maal dit seizoen. En met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, zoals dit in statistiek-kringen soms wordt gezegd, ook de laatste maal dit seizoen. Knack Volley en VDK Gent kwamen elkaar tweemaal tegen in de reguliere competitie, éénmaal in de League Trophy  en nu voor de tweede maal in deze fase van de play-offs. De stand in cijfers? Wedstrijden 4-0, sets 12-0 en punten 300-199. Zodat de ‘gemiddelde setstand’ ergens rond 25-16,58 ligt. Maar opgelet hiermee, statistieken bewijzen immers ook dat hoe langer set- of wedstrijdwinst uitblijft, hoe dichter die komt te liggen. Knack Volley is bij deze dus gewaarschuwd.

Voor de ‘marbels’ moet Knack Volley zondag niet meer spelen. Met drie gewonnen wedstrijden op vier is het nu reeds zeker van deelname aan de play-offs met vier. Ook de tegenstanders zijn (bijna zeker) gekend: Noliko Maaseik, Par-ky Menen en Lindemans Aalst naast Knack Volley. Enkel de juiste volgorde ligt nog niet vast. En wat ook nooit vastligt voor de start van een wedstrijd is de beginopstelling van Knack Volley. Misschien kiest het coaches-duo Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael zelfs voor heel wat afwisseling met een Lou Kindt, Tomas Konings, Sander Depovere, Miquel Fornès en Benjamin Robbe als libero in de basis. Of waarom zelfs niet voor hun ‘piepkuikens’ Mathijs Desmet en Antoine Cornil? Alleen daarvoor al is een trip naar de Edugo Arena in Oostakker (Sint-Jozefstraat 7) de moeite waard. Kom zien, zouden we zeggen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.