Home | Nieuws | Knack Volley Familiedag

Knack Volley Familiedag

10/09/2018

Zaterdagnamiddag vond de Knack Volley Familiedag plaats. Ondanks het feit dat dit pas de tweede editie was, wordt dit stilaan een traditie voor onze jeugdspelers om hun seizoen te starten.

De namiddag begon met een volleytornooi dat medewerker Filip Verhoye in elkaar had gestopt. In totaal traden acht teams aan die elk hun toebedeelde kleur moesten verdedigen. Ieder team bestond uit Knack Volley jeugdspelers uit alle reeksen. Het allerbelangrijkste van deze namiddag was samenspel, volleybalplezier (vooral vééééél plezier) en elkaar leren kennen. Na de pauze konden onze allerkleinsten van de Volleytuin/Volleytour zich als echte internationals uitleven in de internationale zaal en werden de ploegen versterkt met onze spelers U11 en U13. Die waren voor de pauze in de internationale zaal aan het oefenen geweest om die grote beren aan te kunnen. En ja hoor, het lukte hen heel aardig om mee te spelen met clubspelers die een 'spreekwoordelijk kopje' (of zeg maar eerder een half lijf) groter zijn. Ondertussen was ook de mascotte van Bouwbedrijf Durabrik, de gewaardeerde sponsor van deze namiddag, aangekomen op Schiervelde om elk team aan te moedigen en mee te juichen bij elk punt. Het gemengd jeugdtornooi werd net als vorig jaar opnieuw een sportief succes en tegen kwart voor zes was iedereen moe maar voldaan en werd dit sportieve gedeelte passend afgesloten met het nemen van teamfoto’s in passende outfit (lees kleur) en een grote groepsfoto met de mascotte van Durabrik.

 

Vervolgens startte het tweede luik van de Knack Volley Familiedag. Met een ploegvoorstelling van alle jeugdteams in de VIP-ruimte van Schiervelde en tijd voor het stillen van de honger met keuze uit stoofvlees of vol-au-vent met frietjes en groentjes. En als klap op de vuurpijl de traditionele Knack Volley jeugdtombola met prijzen voor iedereen.

 

Iedereen kijkt dan ook tevreden terug op deze dag. De blije gezichten en de vele positieve reacties zijn een bevestiging dat het goed was en sterkt Knack Volley Jeugd voor de toekomst. Zoals zo vaak werd gezegd: de afwezigen hadden nog maar eens ongelijk! We kunnen enkel maar iedereen aanraden om de zaterdag voor de competitiestart van volgend jaar nu al te blokkeren in de agenda. Dan ben je op zijn minst zeker om dit familiefeest volgend jaar niet te missen.

 

Rik Moerkerke

Gerdy Geleyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.