Home | Nieuws | Knack Volley gestrand/gesneeuwd in Moskow

Knack Volley gestrand/gesneeuwd in Moskow

27/01/2019

Het team wist zaterdag, nog voor de wedstrijd tegen Achel, dat de trip naar Kazan geen evidentie zou worden. Vooral de vlucht van Moskow naar Kazan baarde zorgen. Wegens hevige sneeuwval was de (zondag)avondvlucht immers verlaat naar maandagmorgen 04.25!

Voor coach Steven Vanmedegael was dit allerminst een optie. Het betekende immers dat de spelers, de dag voor de hoogmis in Kazan, geen nachtrust zouden hebben. Zaterdagnamiddag, -avond en -nacht werd door Pieter en Elke van Penta Reizen hemel en aarde (en nog veel meer) bewogen om toch maar een betere oplossing  te vinden. Ook ondergetekende liet de Russische office van Aeroflot niet met rust. Maar… bij het nachtelijk slapengaan waren er wel veel opties, maar geen oplossing.

 

Het team vertrok zondagmorgen met Coach Partner-chauffeur Ivan dan ook naar Zaventem, zonder te weten waar er ‘s avonds zou overnacht worden: hotel, luchthaven… Ook aan de Aeroflot-desk in Brussels Airport kon men geen duidelijkheid verschaffen: misschien om 23.45u, 04.25u of 11.55u op de maandagmiddag.

 

Aangekomen in het ondergesneeuwde Moskow was het dus opnieuw “desks” aflopen. Na 5 doorverwijzingen vonden we eindelijk een Aeroflot-medewerkster die ons een definitieve oplossing bood: vlucht op maandagmiddag en overnachting in Moskow (op kosten van de vliegtuigmaatschappij). Tot grote tevredenheid van iedereen: het zou dan toch een gewone nachtrust worden.

 

Hopelijk raakt de maandagmiddag-vlucht niet ondergesneeuwd!

 

GDI

 

Foto: Jan Vanmedegael

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.