Home | Nieuws | Knack Volley glijdt niet uit in Zoersel

Knack Volley glijdt niet uit in Zoersel

16/12/2018

Knack Volley kwam met een goed gevoel én een clean sheet terug uit Zoersel. De mannen van coach Steven Vanmedegael zorgden met een 0-3 (13-25, 20-25, 24-26) voor een mooie start van de terugronde in de EuroMillions Volley League.

Coach Steven Vanmedegael plaatste met Sam Holt (receptie/hoek) een nieuwe naam op het scheidsrechtersblad. Naast hem verschenen Brett Walsh, Pieter Coolman, Arno Van de Velde, Matthijs Verhanneman, Lou Kindt en libero Stijn Dejonckheere op het terrein. En we noteerden een invalsbeurt door Sander Depovere in de derde set. Aan de andere kant van het net verschenen Jonas Colson, Robin Blondeel, Dirk Luyten, Tijs Van Der Maat, Jonathan Devriese, Thomas Hofmans en libero Jesper Ribbens. Maar ook Jan Loosen, Wim Deville, Mathias Blondeel en natuurlijk Jeroen Oprins maakten tussendoor hun opwachting.

 

Set 1 met 13-25 werd een walk-over voor Knack Volley. Een grote foutenlast in aanval en opslag bij de thuisploeg, een sterk aanvallend Knack Volley via Sam Holt, Matthijs Verhanneman en Lou Kindt (matchwinnaar met 18 punten) en een blokverdediging die op punt stond. We sommen even op: Coolman (2), Verhanneman (1), Kindt (1) en Vande Velde (1).

 

Knack Volley ging op zijn elan door (ace Verhanneman 0-1) en zorgde dadelijk voor 2-6 (blok Walsh 2-5 en blok Van de Velde 2-6) in set 2. Maar toch slaagde Zoersel erin tot 9-10 terug te komen (blok Deville). Niets om ongerust over te worden want Knack Volley liep opnieuw tot 16-21 uit. Brett Walsh zorgde met een blok voor de eerste setbal (19-24) en Jeroen Oprins joeg met zijn opslag de tweede setbal in het net (20-25).

 

Ietwat zelfde scenario in set 3. Knack Volley loopt dadelijk 0-4 en 1-5 uit maar Zoersel kan bij 6-6 opnieuw aanpikken. Vanaf dan laten beide teams elkaar niet meer los, spelen ze enkele malen jo-jo met eens Zoersel en dan weer Knack Volley aan de leiding en wordt het zelfs 24-23 voor de thuisploeg. Maar zoals reeds zo dikwijls houden de blauw-witten het hoofd koel, scoort Lou Kindt de gelijkmaker (24-24) en gaan zowel Hofmans (24-25) en Oprins (24-26) in de fout.

 

eejo

 

Statistieken: Amigos Zoersel - Knack Volley

 

Foto's van Jan Vanmedegael

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.