Home | Nieuws | Knack Volley grossiert in clean sheets

Knack Volley grossiert in clean sheets

12/12/2016

Met opnieuw een overduidelijke 0-3 overwinning op bezoek bij VBC Waremme, behaalde Knack Volley zijn zevende clean sheet, d.w.z. een overwinning zonder tegenset. De mannen van Waalse coach Pierre Honnay waren nooit een partij voor de huidige landskampioen. Die na het nipte Europees verlies in de Champions League zonder problemen de ‘competitiedraad’ opnieuw opnam.

Knack Volley speelde de volledige wedstrijd met Angel Trinidad, Matthijs Verhanneman, Gertjan Claes, Miquel Fornes, Arno Van de Velde, Piotr Orczyk (op de opposite) en libero Stijn Dejonckheere. En heel eventjes Pieter Coolman aan de opslag in de derde set. Als een sneltrein donderde Knack Volley door de Hall Omnisports Edmond Leburton (13-25, 17-25, 22-25). Enkel in set drie bleef Waremme zijn wagonnetje lange tijd vasthaken aan de Roeselaarse locomotief. Tevergeefs echter want Knack Volley kon ook zijn derde set ‘proper’ afmaken. Met dank opnieuw aan het voorbereidende werk van het coachesduo Emile Rousseaux-Steven Vanmedegael.

 

De competitiefase in de EuroMillions Volley League is halfweg en Knack Volley leidt met 25 punten en 27 gewonnen tegen 4 verloren sets. Enkel Callant Antwerpen (speeldag 1) en Prefaxis Menen (speeldag 6) konden elk twee sets tegenscoren. In het klassement volgen de andere ploegen al op grote afstand: Maaseik (4ptn), Antwerpen (5ptn), Aalst (8ptn), Menen (10ptn), enzoverder.

 

Woensdag wordt door de Liga de play-off kalender bekend gemaakt. En natuurlijk komt die zo vlug mogelijk op de Knack Volley website.

 

eejo

 

Match report Waremme-KNACK 11-12-2016

 

Foto's van Jan Vanmedegael

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.