Home | Nieuws | Knack Volley haalt spelverdeler Sander Depovere binnen

Knack Volley haalt spelverdeler Sander Depovere binnen

10/05/2017

Knack Volley Roeselare sloot een overeenkomst af voor twee seizoenen, plus een optie voor een bijkomend seizoen, met spelverdeler Sander Depovere. Hiermee keert Sander Depovere (°8 januari 1995) terug naar zijn club van oorsprong waar hij op zesjarige leeftijd begon te volleyballen. De voorbije vier seizoenen speelde Sander Depovere bij Prefaxis Menen (2016-2017) en Topvolley Callant Antwerpen (2013-2016). Bij Antwerpen speelde Sander onder coaches Kris Tanghe, Geert Verreth en Alain Dardenne.

Maar zijn volleyballoopbaan startte Sander bij de Knack Volley Jeugd. Begonnen bij de E-jeugd en vervolgens onder leiding van jeugdtrainers als Lode Deschepper, Wim Witdouck, Henk Lagae en Erwin Everaert verder doorgegroeid om op 14-jarige leeftijd voor vier jaar de stap naar de Topsportschool Volleybal in Vilvoorde te maken. Daar kwam Sander terecht in de generatie van o.a. Arno Van de Velde, Thomas Konings en Lowie Stuer, leeftijdsgenoten die opgeleid werden door Knack Volley assistant-coach Steven Vanmedegael en ook soms volleyles kregen van coach Emile Rousseaux.

 

Knack Volley haalt met Sander Depovere opnieuw een jonge, talentvolle en gestalterijke West-Vlaamse speler (1m97) binnen die volledig past in de visie van de club. Knack Volley wenst Sander Depovere alle succes toe in zijn oude vertrouwde maar toch ook voor een groot stuk nieuwe omgeving van de Ligaploeg.

 

Johan Eeckhout

Pers en website Knack Volley Roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.