Home | Nieuws | Knack Volley in Friedrichshafen (dag-1)

Knack Volley in Friedrichshafen (dag-1)

03/12/2019

Maandagavond rond half tien arriveerde het Knack Volley-team en de technical staff in hun hotel in Friedrichshafen, na een reis die om kwart over één startte op Schiervelde. De spelers hadden er toen al een eerste training en een “bakske” koolhydraten opzitten.

Coach Partner-chauffeur Ivan bracht de groep, zoals steeds, veilig naar Zaventem waar om 16.40u de vlucht naar München werd genomen. Ook zoals steeds hadden Penta-girls Elke en Cynthia de reservering prima geregeld, zodat de middenseats van het vliegtuig precies een blauwe erehaag vormden. Een al even vlotte als korte vlucht later (ietsje meer dan een uur), landde het Knack Volley-gezelschap op Duitse bodem.

 

Er was even wat verwarring toen niet dadelijk de persoon werd gevonden om ons naar de bus te begeleiden, maar een telefoontje loste dat misverstand snel op. Minder snel was de trip München-Friedrichshafen. Niet dat de bus geen vaart maakte, maar op de ruim 200 kilometer lange weg waren enkele files en wegenwerken ons deel. Bijna drie uur later mochten de sportzakken uit de buik van de bus worden gehaald en via een doolhof van trappen en gangen naar de kamers gebracht. De avondmaaltijd smaakte overheerlijk en iedereen kon met een gevulde maag en een gerust gemoed de nachtrust opzoeken.

 

GDI

 

Er zijn veel vragen waar de wedstrijd kan gevolgd worden. Daarom deze toevoeging.

 

De wedstrijd is morgenavond live te volgen vanaf 20 uur via eurovolley.tv

Na registratie en betaling van 4,99 per maand kan je de wedstrijd in Friedrichshafen maar ook die op 17 december in Novi-Sad bekijken. Als je nadien beslist om niet verder te willen betalen schrijft u zich gewoon weer uit en stopt de betaling.

 

Geen zin om je te registreren? Kom gratis de match volgen in de Bistro van Schiervelde. Hopelijk kunnen we samen een drinken op de overwinning van onze boys in blue.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.