Home | Nieuws | Knack Volley in Friedrichshafen: Game Day!

Knack Volley in Friedrichshafen: Game Day!

04/12/2019

Vanavond is het hier in Friedrichshafen vanaf 20u om de knikkers te doen. De eerste wedstrijd van CEV Champions League-season 2020 zal bij Knack Volley, maar vooral bij thuisploeg VfB Friedrichshafen al onmiddellijk voor de nodige druk zorgen.  De Duitse vice-kampioen kan zich thuis geen verliespunten permitteren. Voor Knack Volley is elk punt een gewonnen punt.

Uiteraard zou Team Blue (al spelen ze vanavond in het wit) graag de drie punten meebrengen naar Roeselare. De groep maakte gisteren in elk geval een bijzonder gefocuste indruk. Tijdens de video-sessies was de aandacht voor de analyses van headcoach Steven Vanmedegael bijzonder scherp en tijdens de fitness-sessie onder leiding van assistant-coach Massimo Pistoia werd op geen druppel zweet gekeken. Ook de avondtraining was op zijn zachtst gezegd pittig te noemen!. Captain Hendrik Tuerlinckx verwoordde de strijdlustige spirit misschien nog het best toen het team na het avondmaal richting kamers trok: “Goeie nacht, tomorrow is THE day!”

 

Knack Volley is er klaar voor, zoveel is duidelijk!

 

GDI

 

https://www.cev.eu/Competition-Area/CompetitionNews.aspx?NewsID=30047&ID=1193

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.