Home | Nieuws | Knack Volley is klaar voor de competitiestart

Knack Volley is klaar voor de competitiestart

28/09/2020

Met twee oefenmatchen in het voorbije weekend sloot Knack Volley zijn oefencampagne succesvol af. Op vrijdag stond een uitwedstrijd bij Powervolleys Düren (Duitsland) op het programma. Knack Volley rondde de zware kaap met 1-3 winst (19-25, 25-21, 25-27, 29-31). Ook de bijkomende set werd met 22-25 gewonnen. Coach Steven Vanmedegael koos voor een opstelling met Hendrik Tuerlinckx, Stijn D’Hulst, Pieter Coolman, George Huhmann, Matthijs Verhanneman, Andreas Fragkos en libero Dennis Deroey. Invalbeurten waren er voor Stijn van Schie, Mathijs Desmet, Michiel Ayhi, Rune Fasteland en Sander Depovere.

Op zaterdag ontving Knack Volley de buren uit Menen op Schiervelde. Het werd een vlotte 3-0 zege voor de thuisploeg (25-15, 25-21, 25-12 en 25-23 in de bijkomende set) waarbij Knack Volley vooral met imponerend serveerwerk uitpakte. Deze maal plaatste coach Steven Vanmedegael Mathijs Desmet en Rune Fasteland in de basis. In set 3 namen Sander Depovere, Michiel Ahyi en George Huhmann de plaats in van Stijn D’Hulst, Hendrik Tuerlinckx en Pieter Coolman. Decospan Menen vocht voor wat het waard was maar miste zowel Seppe Rotty (interlandverplichtingen met de Young Red Dragons op het EK U20 in Tsjechië) als Anshel Vereecke (herstellend van een blessure). Problemen dus voor coach Frank Depestele die in de voorbereiding nog geen enkele maal met zijn typeploeg kon uitpakken.

 

Deze week bereidt Knack Volley zich in alle rust voor op de openingsmatch van de nieuwe competitie, uit tegen Caruur Gent, op zaterdag 03 oktober (20.30u). Meer over deze wedstrijd in een volgend bericht.

 

eejo

 

https://www.focus-wtv.be/sport/knack-menen-klaar-voor-nieuw-seizoen

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.