Home | Nieuws | Knack Volley is klaar voor de start van de play-offs

Knack Volley is klaar voor de start van de play-offs

05/03/2017

Op zondagavond 5 maart starten de play-offs voor Knack Volley. Het begin van de echte volleybalcompetitie in de EuroMillions Volley League lees je wel eens in de pers. Met tien allesbepalende wedstrijden tussen zondag 5 maart en dinsdag 25 april gaat Knack Volley op zoek naar een plaats bij de eerste twee in het klassement. Deze heeft recht op deelname aan de play-offs finale begin mei met de landstitel als inzet én op een ticket in de Champions League competitie volgend seizoen.

Knack Volley start de play-offs met een thuiswedstrijd tegen Volley Haasrode Leuven. De mannen van trainer-coach Kris Eyckmans zorgden op de slotdag van de reguliere competitie voor een ongelooflijke stunt van formaat door met 2-3 te gaan winnen op het veld van leider Maaseik. Of moeten we eerder schrijven over ‘het Mirakel van Maaseik’ op die zaterdagavond in februari? De voorbije resultaten worden zo goed als uitgewist en de verschillen teruggebracht tot het minimum. Met zes ploegen op vijf punten van elkaar wordt vanaf nu elke set, elk punt, elke overwinning belangrijk.

 

Ook nog even meegeven dat de terugwedstrijd tussen Volley Haasrode Leuven en Knack Volley werd verplaatst naar zondag 9 april om 18u.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.