Home | Nieuws | Knack Volley klaart de hemel in Frankfurt

Knack Volley klaart de hemel in Frankfurt

14/01/2019

Gisterenavond zijn de Knack-jongens onder de regen gaan slapen en deze morgen was de Frankfurter lucht… al even grijs en viel de regen nog altijd met bakken uit de lucht. Maar zelfs de Duitse lucht weerstaat niet aan de charme van de blauwe garde. Nog maar net op en daar kwam het zonnetje al piepen.

Ondergetekende is samen met team manager PC onmiddellijk gaan polsen of de natte dag van gisteren ook natte dromen had veroorzaakt. Uiteraard valt dit onder het beroepsgeheim, maar we kunnen wel zeggen dat alle antwoorden, zonder uitzondering, duidelijk waren.  Toegegeven, het ene antwoord was al overtuigender dan het andere, maar wie zou er nu durven twijfelen aan deze eerlijke, onschuldige, ideale schoonzonen.

 

Veel tijd hadden de guys niet om er lang over na te denken. Na het ontbijt verwende coach Steven Vanmedegael ze met een fitness-sessie, gevolgd door een video analyse. Voor de insiders: enkel rotatie 1 en 6. Voor een overzicht van de morgen-rondvraag van ondergetekende en team manager PC was er jammer genoeg geen tijd meer. Dan maar naar de lunch, iets vroeger dan gewoonlijk, want om 14.45u was het al richting Fraport Arena voor de eerste training. Normaal is die pas laat op de avond, maar hier dus lekker niet. De 5.000 zitjes tellende evenementenhall lag er uitnodigend bij en de zweetdruppels vlogen al gauw in het rond. Meestal als het van Roeselare komt spreekt men van een pittig bruintje, maar deze keer was het zonder meer een pittig donkerblauwtje. Getuigen: 2 vroege Geleyn-supporters!

 

Rond 18u was het gezelschap, ondertussen druk verwikkeld in een test om zoveel mogelijk voornamen van old timer-spelers te vinden, opnieuw in het hotel. Efkes pauze, gelegenheid voor een Hendrik Tuerlinckx-ijsbadje. Maar om 18.30u blies de coach symbolisch (hij hoeft echt wel niet te blazen) verzamelen in de video-room. Rotaties 2-3-4 en 5 maakten er hun opwachting.

 

Daarna schoof iedereen hongerig aan de dis. Het buffet was gewoontegetrouw geen lang leven beschoren… Vermits het weer droog is, zullen ondergetekende en team manager PC morgen vroeg geen bevraging meer houden.

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.