Home | Nieuws | Knack Volley krijgt Russisch respect en geluksbreng(st)er!

Knack Volley krijgt Russisch respect en geluksbreng(st)er!

21/03/2017

Alhoewel ze zo goed als zeker geplaatst zijn voor de PO 6, beschouwen de Russen de wedstrijd tegen Knack Volley niet als een tussendoortje. In hun voorbeschouwing getuigen ze van groot respect voor de Belgische kampioen.

Vrij vertaald: “Knack Roeselare is een harde noot om kraken. Als je maar even te relaxed speelt, kunnen ze hard terugslaan. Roeselare behaalde zopas nog een belangrijke overwinning tegen Maaseik, zelfs zonder hun “ster” Hendrik Tuerlinckx”. Denis Zemchenok: “ Wat ook de uitslag van de eerste wedstrijd was, we moeten klaar zijn voor een clash”

 

Ondertussen breide de Tataarse superploeg dit weekend, met 3-0 winst tegen Ural UFA, een vervolg aan hun ongeslagen reeks: 24 matchen op rij in de Russische Super Liga, 31 op een rij alle competities samen! Zonder meer indrukwekkend. Dat dit team Knack Volley met het grootste respect benadert, doet de blauw-witte garde uiteraard deugd.

 

Vandaag was het, ondanks de geringe winstkansen, een dag-voor-de-wedstrijd zoals altijd: supergeconcentreerd en hardwerkend. Voor één keer was er toch even genieten van de buitenlucht bij: de kilometer naar de fitness werd te voet afgelegd, onder een stralende lentezon. Nog altijd koud dat wel (rond het vriespunt, een venijnig windje en nog overal sneeuw). Het was dus kwestie van goed ingeduffeld te zijn op de terugweg van het imposante Korston-complex.

 

Na de videosessie ging het richting het al even imposante sportcomplex “Saint Petersburg Kazan”, thuishaven van Zenit, voor een pittige training voor de spelers en de voorbereidende vergadering met de wedstrijd-officials voor de staff.  Meteen een prettig weerzien met supervisor Katerzyna Bizukojc, die eerder dit jaar supervisor was bij onze thuiswedstrijd tegen Perugia. Laten we voor één keer bijgelovig zijn en dit als een geluksbreng(st)er beschouwen!

 

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.