Home | Nieuws | Knack Volley mag van CEV CL-tornooi organiseren

Knack Volley mag van CEV CL-tornooi organiseren

30/10/2020

CEV heeft zopas bevestigd dat Knack Roeselare en Modena de 2 CL-tornooien in poule D mogen organiseren. Het tornooi in Roeselare is gepland in de week van 15-16-17 december.

Modena wordt gastheer in februari 2021 (8-9-10).

Enkele weken geleden werden de deelnemers aan de Champions League in een video-call gepolst naar de intentie van CEV om de competitie dit seizoen niet in heen- en terugwedstrijden te organiseren, maar in 2 tornooien. Clubs die kandidaat waren werden gevraagd hun kandidatuur door te sturen. Knack Volley had een stevig dossier aan CEV bezorgd. Deze week woensdag was er opnieuw video-overleg tussen CEV en de teams. Uit het zeer open, eerlijk en constructief gesprek werd bevestigd wat al uit het eerder overleg was gebleken: alle de teams bleken bereid om  gastheer te zijn voor een tornooi. CEV heeft daarom gekozen om het lot te laten beslissen. Knack Volley en Modena kwamen daarbij uit de bokaal.

 

Knack Volley is blij, nu Lindemans Aalst geen kandidaat was in zijn poule, de grootste clubcompetitie toch naar België te kunnen halen. Uiteraard blijft  COVID alles overschaduwen, maar Knack Volley wil er vol voor gaan, voor zijn supporters en sponsors. In de komende weken zal de club in nauw contact blijven met de bevoegde overheden en CEV om te kijken wat mogelijk is. We houden u op de hoogte.

 

GDI

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.