Home | Nieuws | Knack Volley met duidelijke missie naar Leuven: 3 punten pakken

Knack Volley met duidelijke missie naar Leuven: 3 punten pakken

07/04/2017

Op Palmzondag mag Knack Volley de verplaatsing naar Haasrode Leuven maken. Of ze er de landskampioen met veel palmen zullen toejuichen valt nog maar te betwijfelen. Maar voor de blauwwitte garde is maar één resultaat een goed resultaat: met drie punten terugkeren.

Zondag start de terugronde van de play offs, met voor Knack Volley ogenschijnlijk de minst verontrustende wedstrijd. De vraag is echter of ook deze keer schijn bedriegt? De Brabanders haalden op de slotdag van de reguliere competitie de zesde plaats met een miraculeuze 2-3 overwinning in Maaseik. De play offs brachten echter maar weinig spelvreugde, althans in punten uitgedrukt: 5 nederlagen in evenveel wedstrijden, met enkel 3 sets op de boni-kant. Je mag er van uit gaan dat de thuisploeg er alles zal aan doen om hun thuispubliek te verwennen en het imago wat op te poetsen. En hoe kan je dat beter doen dan door de regerende landskampioen een pad in de korf te zetten? Knack Volley weze dus gewaarschuwd! Coaches-duo Rousseaux-Vanmedegael zullen er echter wel voor zorgen dat er ook deze keer van onderschatting geen sprake is. Voor wie na de aankomst van Paris-Roubaix (met hopelijk ook daar een blauwwitte zege) Knack Volley wil aanmoedigen: de wedstrijd wordt gespeeld in de Leuvense Sportoase om 18.00u (dus niet in de sporthal van Haasrode). Ook benieuwd of de Roeselaarse ziekenboeg al helemaal leeggelopen is?

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.