Home | Nieuws | Knack Volley Net-werkt

Knack Volley Net-werkt

11/02/2020

Op donderdag 5 maart 2020 organiseert Knack Volley Roeselare een net-werkavond met focus op innovatie in ondernemerschap en sport.

Gedurende de avond gaan lokale ondernemers het gesprek aan met sporters die hun weg in de businesswereld kennen. In verschillende ‘sets’ snijden vijf duo’s verschillende topics aan waarbij ze hun visie en aanpak delen. De scheidsrechter voor onze sets is Tom Vandenbulcke. De Sporza-presentator bij Radio 1 geeft op deze avond het startschot bij elke set en modereert de teams.

 

Hoe belangrijk is je personal brand in de ondernemerswereld? Hoe maak je van sport een lucratieve business? En wat zijn de verschillen met andere types ondernemerschap.

 

Tijdens de avond soigneren de Lady Chefs van Ter Groene Poorte de gasten culinair.

 

PROGRAMMA

18u

deuren open

 

19u

speakerscorner  ‘Innoveren in ondernemen en sport’ met moderator Tom Vandenbulcke

en met Tomas Van Den Spiegel (voormalig internationaal basketbalspeler, CEO Flanders Classics, organisator van o.a. Ronde van Vlaanderen), Richard Plugge (algemeen directeur wielerteam Jumbo-Visma), Dominique Monami (voormalig internationaal tennisspeelster, momenteel actief als coach, organiseert ook teambuildings en workshops), Xavier Bouckaert (Roularta Media Group), Dominique Valcke (TVH), Peter Caset (Robur Capital), Paul Demyttenaere (REO-veiling), Koen Spinoy (Beobank)

 

walking dinner met twaalf gerechtjes door de Lady Chefs Ter Groene Poorte

 

21u30

netwerking tot middernacht

 

locatie: Sporthal Schiervelde, Diksmuidsesteenweg 396, 8800  Roeselare

prijs: € 125 pp excl BTW – naast individuele plaatsen is het ook mogelijk om tafels te kopen voor 6, 8, 10 of 12 personen

 

Wil je er graag bij zijn? Registreer je dan via www.knackvolleynetwerkt.be . Voor verder vragen neem contact op met commercieel manager Knack Volley Nicolas Goemaere (gsm 0474 28 91 29 of nicolas@knackvolley.be )

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.