Home | Nieuws | Knack Volley nu ook vlot voorbij Amigos Zoersel

Knack Volley nu ook vlot voorbij Amigos Zoersel

30/10/2016

Na vlotte 0-3 winst in de bekercompetitie bij dorpsgenoot VC Zoersel kwam Knack Volley ook zaterdagavond met de volle buit terug uit Amigos Zoersel. De eerste set won Knack Volley vlotjes met 18-25, de 17-25 verdubbeling kwam er al na amper 22 minuten en in de derde set kwam de thuisploeg maar aan 16 tegenpunten.

Coach Emile Rousseaux opende met Stijn D'Hulst op de spelverdeling, Miquel Angel Fornés en Arno Van de Velde in het centrum, Gertjan Claes en Piotr Orczyk op de receptie-hoek, Thomas Konings als opposite en Stijn Dejonckheere in de libero trui.

Thomas Konings, die sterk opende met een twee op twee, viel in de eerste set evenwel uit met een enkelblessure zodat kapitein Hendrik Tuerlinckx zijn plaats kwam innemen. Na de midweekse bekerstunt tegen Prefaxis Menen had thuisploeg Amigos Zoersel blijkbaar last van decompressie want ze stonden ongeïnteresseerd en weinig gemotiveerd op het veld. Amigos Zoersel moest tijdens die eerste set (18-25) duidelijk de wedstrijd ondergaan.

De tweede set maakte Knack Volley na 9-10 het verschil naar de verdubbeling via de middenmannen die gretig afwerkten en trok via 9-12 en 11-16 resoluut door naar de tweede setwinst met 17-25. Ook al omdat de thuisspelers de onzuiverheden opstapelden.

In set 3 stond er bij 10-14 al een 4-punten bonus op het bord die simpelweg via 12-22 naar setwinst doorgetrokken werd. Omdat Knack Volley wat nonchalanter speelde op het einde van de set kon de thuisploeg nog enkele punten sprokkelen (16-25).

 

(met dank aan Rik Bekaert voor kw.be)

 

eejo

 

Foto's van Jan Vanmedegael

 

Matchreport Amigos Zoersel - Knack Volley

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.