Home | Nieuws | Knack Volley opnieuw in de prijzen op Roeselaars Sportgala

Knack Volley opnieuw in de prijzen op Roeselaars Sportgala

24/02/2018

2017 was alweer een prachtig sportjaar vol met sterke prestaties. Zo kreeg stad Roeselare eind vorig jaar de trotse erkenning als ‘Sportersbelevenmeer’-stad van Sport Vlaanderen. De trofee, die symbool staat voor het sportieve karakter van de stad, hulde het Sportgala dan ook in een extra glans

Het event ging opnieuw door in de Sport -en Eventhal in Schiervelde die zich tot de nok vulde met lachende en enthousiaste sportgenoten. Hier en daar was er wat spanning af te lezen op de vele gezichten maar iedereen kwam vooral om de vele sportieve prestaties te lauweren. Gastheer was het jonge VRT sportanker en presentator Aster Nzeyimana die de avond vlotjes aan elkaar knoopte.

 

Ook Knack Volley Roeselare viel opnieuw in de prijzen. Het hoofdteam, Knack Volley, bekerwinnaar en landskampioen in 2017 én in de Champions League behaalde het de Playoffs 12, werd uitgeroepen tot Profsportploeg van het jaar.

 

Sportploeg van het jaar werd de U19 van Knack Volley

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.