Home | Nieuws | Knack Volley pakt prijzen op het Roeselaars Sportgala

Knack Volley pakt prijzen op het Roeselaars Sportgala

20/02/2017

Na alweer een prachtig sportjaar, was het opnieuw tijd voor de Sportdienst van de Stad Roeselare om enkele sterke prestaties te belonen met een mooie trofee op zijn jaarlijks Roeselaars Sportgala. De peters van de avond, Fred Deburghgraeve, Olympisch kampioen in 1996, en Yves Vanderhaeghe, trainer-coach van KV Oostende, mochten om beurt een trofee overhandigen. Gastheer was, net als vorig jaar, VRT-sportjournalist Stefaan Lammens.

Ook Knack Volley Roeselare viel enkele malen in de prijzen. Het hoofdteam, Knack Volley, bekerwinnaar en landskampioen in 2016 én halve finalist in de CEV Cup, werd uitgeroepen tot Profsportploeg van het jaar.

 

 

De Knack Roeselare U13 met trainer Erwin Everaert werd uitgeroepen tot jeugdsportploeg van het jaar van de Stad Roeselare. 

 

 

Deze man kennen de meeste Knack Volley supporters vooral van op zijn rugzijde. Als trouwe scorebordbediener aan de wedstrijdtafel bij alle thuiswedstrijden van de profploeg. Proficiat aan Pascal Buyse voor 25 jaar waardevolle inzet voor Knack Volley Roeselare.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.