Home | Nieuws | Knack Volley Roeselare zorgt voor Paasgevoel bij AZ Delta

Knack Volley Roeselare zorgt voor Paasgevoel bij AZ Delta

09/04/2020

Voorzitter Francis De Nolf heeft namens Knack Volley Roeselare 1296 paaseieren overhandigd aan AZ Delta. Op deze manier wil Knack Volley Roeselare het paasgevoel stimuleren bij AZ Delta in deze moeilijke coronatijden.

“Dit jaar organiseerden we voor de twintigste maal onze paaseierenverkoop binnen de club,” vertelt Francis De Nolf. “Dan worden er door de jeugdspelers paaseieren verkocht aan ouders en sympathisanten van spelers en medewerkers, maar ook tijdens de wedstrijden van de jeugd en de Liga A ploeg. Helaas werd de verkoop, waarbij er steeds tussen de 3000 en 4000 paaseieren de deur uitgaan, deze maal gedwarsboomd door de uitbraak van het coronavirus.”

 

“We zaten dus met een aantal onverkochte dozen paaseieren en in plaats van ons een indigestie te eten, besloten we, vanuit ons ‘One Team, One Family’-gevoel, om de paaseieren aan AZ Delta te schenken. Voor het zorgpersoneel, maar ook voor de patiënten. In totaal gaat het om 1296 paaseieren, goed voor zo’n 64 kg chocolade. Dat zijn er heel wat maar het is ook een groot ziekenhuis.”

 

Al dit lekkers werd donderdagvoormiddag door voorzitter Francis De Nolf en clubsecretaris Johny Engels, bezieler van de paaseierenverkoop, overhandigd aan Joost Lemey (hoofd voeding AZ Delta) op de nieuwe site te Oekene.

 

Knack Volley Roeselare wenst iedereen een zalig Pasen en hoopt dat iedereen gezond mag blijven.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.