Home | Nieuws | Knack Volley Socio-abonnement 2016-2017

Knack Volley Socio-abonnement 2016-2017

10/08/2016

Knack Volley Roeselare is van start gegaan met de verkoop van zijn socio-abonnementen voor het seizoen 2016-2017.

Net zoals vorig seizoen zijn er naast het gewone Socio - abonnement ook aangepaste abonnementen voor rolstoelgebruikers, studenten en ook een aangepast family-pack. Kinderen tot 12 jaar kunnen nog steeds gratis de wedstrijden bijwonen. Maak je nu lid van de grote ‘One team, one family’ en kom meegenieten van de bruisende sfeer in Schiervelde!

 

Een extraatje dit jaar is een gratis ticket voor de PréHistorie Live op 9 september in de Expohallen Roeselare waarover hieronder meer info.

 

 

Na 20 jaar lang in zowat alle zalen en feesttenten van Vlaanderen te hebben gespeeld wordt 2016 het afscheidsjaar van De Pré Historie Live. Eind 2016 is het definitief afgelopen...

 

Guy De Pré draait nog altijd de beste fuifplaten van de laatste 50 jaar, de danseressen van De Pré Historie Live zetten hun beste beentje voor, en op reusachtige videoschermen zie je heel de avond en nacht de tofste muziekclips.

 

Op 9 september 2016 kun je nog een laatste keer komen fuiven in de Expo Hallen in Roeselare.

Alle abonnees van Knack Volley komen er gratis in. De kickoff zal ook op die avond doorgaan en aansluitend kunnen de socio's dan genieten van een heerlijke muziekavond. Verdere info over de Kickoff volgt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.