Home | Nieuws | Knack Volley Sponsor Night 4

Knack Volley Sponsor Night 4

26/02/2017

Voor het vierde jaar op rij werden de aanwezigen tijdens de Knack Volley Sponsor Night verwend met een exclusief gastronomisch evenement op het domein Vossenberg in Hooglede. Dit jaar stonden de topchefs Frederik Deceuninck (Sel Gris, Duinbergen – 1 ster), Laurent Smallegange (Spetters, Breskens – 1 ster) en Brecht Van Poucke (Painture, Oedelem – patissier) in voor de creatie van de gerechten. Hotelschool Ter Groene Poorte uit Brugge zorgde voor een ruime equipe in de keuken en voor een vlotte bediening in de zaal.

Het showgedeelte was opnieuw in handen van Twice, het full service evenementenbureau van Peter Huyghe uit Roeselare. Zijn team voegde dit jaar ‘One smile’ toe aan de baseline ‘One team, one family’ van Knack Volley Roeselare. De culinaire hoogstandjes werden tussendoor afgewisseld met een swingend dansoptreden van de spelersvrouwen, een filmpje op locatie met enkele spelersmoeders, een unieke stand-up comedian act van speler Arno Van de Velde, een optreden van burgemeester Kris Declercq in een trick shot filmpje van the Sons of Gravity en een verrassende deelname van voorzitter Francis De Nolf aan een lachsessie met de spelersgroep, dit allemaal aan elkaar gepraat met grappige interventies door presentator Rik Verheye.

 

“Nog beter dan vorig jaar” was een veel gehoorde opmerking achteraf. Niet te geloven ook dat zoveel mensen konden overtuigd worden om even een blauwe neus op te zetten…

 

Klik op de albums hieronder om heel wat foto's te bekijken:

Foto's van Twice Entertainment

 

Foto's van de Krant van West-Vlaanderen - Niets dan tevreden gezichten op sponsoravond Knack Roeselare

 

Filmpjes:

Mama’s in de crèche

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.