Home | Nieuws | Knack Volley steunt Project Filipijnen

Knack Volley steunt Project Filipijnen

21/02/2018

Sporten is gezond: fysiek, mentaal en sociaal. Iedereen zou er recht op moeten hebben, en zeker kinderen in hun volle ontwikkeling, maar dit is niet overal even evident. Daarom zet Eva Clarysse haar schouders onder volgend volleybalproject in de Filipijnen: ze zou graag Timay, een supertoffe Filipijnse madam, helpen. Timay leert met veel passie kinderen tussen 8 en 17 jaar volleyballen, maar deze kinderen kunnen zich helaas niet veel persoonlijk sportgerief en sportinfrastructuur veroorloven. Het zou leuk zijn mochten wij met Knack Volley Jeugd ook iets voor Eva, Timay en de Filipijnse jeugd kunnen betekenen.

Hoe kunnen we helpen?

 

Inzamelen van bruikbaar gerief:

Oude, bruikbare knielappen

Oude, bruikbare of ontgroeide sportschoenen (maat 42 of kleiner)

Sportkledij (M of kleiner)

Medailles

enz…

 

Eva Clarysse zal in maart deze spullen persoonlijk in de goeie handen en op de juiste bestemming brengen. Ze zou dus graag tegen donderdag 8 maart de spullen hebben.

 

Wie wat wil schenken, kan contact opnemen met mij (Henk Lagae: henklagae@gmail.com of 0485 50 47 60). Ik zal de spullen verzamelen en aan Eva doorgeven.

 

Wie graag nog wat meer wil doen, kan het project ook financieel ondersteunen op BE14 9730 9137 8983 (mededeling: volleybal Filipijnen & uw naam) voor de aankoop van degelijke netten, ballenkarren, antennes, volleyballen enz.

 

Elke euro helpt en gaat integraal naar het project. Jullie kunnen het project, updates en foto’s volgen op de facebookpagina: https://www.facebook.com/VolleybalFilipijnen/

 

Hopend op een grote respons!

 

Namens Knack Volley Jeugdbestuur,

Henk Lagae

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.