Home | Nieuws | Knack Volley trekt niet richting Civitanova

Knack Volley trekt niet richting Civitanova

09/03/2020

Onder meer door het reisadvies van buitenlandse zaken, dat niet-essentiële reizen naar Italië afraadt en de vrees bij Knack Roeselare dat een mogelijke terugkeer uit Civitanova zou kunnen bemoeilijkt worden mocht de toestand nog verergeren, zijn beide teams, met de goedkeuring van CEV, overeengekomen de tweede wedstrijd van de kwartfinales in Civitanova niet te spelen.

Bovendien verklaarden beide team zich akkoord dat het resultaat van de eerste wedstrijd, waarbij Lube met 0-3 won in Roeselare, bepalend is voor de kwalificatie. De Italiaanse kampioen gaat dus door naar de halve finale.

 

Bij Knack Volley was de laatste dagen toch wel ongerustheid in de rangen geslopen over de reis, het verblijf en de mogelijks belemmerde terugreis. Staff en spelers zijn daarom blij met deze beslissing. Ze wensen Lube veel succes in de halve finales en richten nu het vizier volop op de start van de playoffs.

 

GD

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.