Home | Nieuws | Knack Volley verlengt overeenkomst met Steven Vanmedegael met twee jaar

Knack Volley verlengt overeenkomst met Steven Vanmedegael met twee jaar

29/11/2019

Knack Volley kwam donderdagavond op zijn persconferentie met groot nieuws naar buiten. De lopende overeenkomst met trainer-coach Steven Vanmedegael wordt met twee jaar verlengd, m.a.w. tot op het einde van seizoen 2021-2022.

Het voorbije seizoen bevestigde Steven uitgebreid zijn kwaliteiten om ook als hoofdcoach te slagen. Onder zijn leiding behaalde Knack Volley de Supercup en de Belgian Cup binnen. Na een geslaagde campagne in de Champions League-competition eindigde Knack Volley op een gedeelde 11de plaats op 20 teams. En in de titelstrijd werd in ondankbare sportieve, maar vooral extra-sportieve omstandigheden, gestreden tot het laatste punt in de vijfde set van de vijfde wedstrijd.

 

Steven Vanmedegael was vijf seizoenen assistant-coach van Emile Rousseaux (van het seizoen 2013-2014 tot 2017-2018) voordat hij vorig seizoen de eindverantwoordelijkheid over het team overnam. “Ik had nog een lopende overeenkomst tot het einde van dit seizoen maar deze werd in onderling overleg opengebroken en met twee seizoenen verlengd. Daar ben ik persoonlijk heel tevreden mee want het illustreert ook dat beide partijen op dezelfde golflengte zitten,” verklaarde Steven Vanmedegael achteraf. “Die vroege overeenkomst en zekerheid is belangrijk voor het bestendigen van de continuïteit binnen het team en binnen de club.”

 

Deze beslissing werd unaniem genomen binnen het bestuur van Knack Volley. Zodat we heel trots uit naam van de hele Knack Volley-familie kunnen zeggen: proficiat, Steven!

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.