Home | Nieuws | Knack Volley verliest titelstrijd met ongelijke wapens

Knack Volley verliest titelstrijd met ongelijke wapens

12/05/2019

Niet Knack Roeselare (25-22 en 25-23) maar Greenyard Maaseik (16-25, 19-25 en 13-15) kroonde zich zaterdagavond tot landskampioen. We zijn sportief en zeggen proficiat aan Greenyard Maaseik, proficiat aan hun Coach van het Jaar, proficiat aan “het sterkste team van het land” (dixit coach Joel Banks), proficiat aan het team dat vanwege de volleybalbond wel met twee medical jokers mocht aantreden, proficiat aan Zimmerman en Grozdanov omdat net zij in de finales van de play-offs de twee meest bepalende spelers waren…

Of ook het beste team van de voorbije competitie landskampioen werd, dat betwijfelen we echter sterk. Want wat als Knack Volley de 11-5 in set 5 van de eerste finalewedstrijd wel succesvol kan afronden? Wat als Ruben Van Hirtum niet met een zware blessure uitvalt bij 9-11 in set 1 van de derde finalewedstrijd? Maar vooral, wat als Knack Volley medical joker Tomas Rousseaux wel mag opstellen in alle sets van de vijfde finalewedstrijd? Dat ondanks al deze pech en onrecht Knack Volley er wel in slaagde om buitenshuis tweemaal terug te slaan, zelfs met een pas 19-jarige speler (maar o zo talentvol ) in zijn team, kroont hen tot “Beste Ploeg van het Land”. En als ook Maaseik even sportief is dan zullen ze dit ook moeten toegeven.

 

Dat niet iedereen het hiermee volledig eens zal zijn is mogelijk, maar dit is dan ook het voorrecht van de verslaggever om zijn mening te mogen zeggen. Want nogmaals, Knack Volley heeft door externe factoren nooit de kans gekregen om de titelstrijd met gelijke wapens aan te gaan. Jammer, héél jammer!

 

eejo

 

Statistieken: Knack Volley - Greenyard Maaseik

 

Foto's Van Jan Vanmedegael

Foto's van Jo Naert

Foto's van Lieven Stroobant

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Baloise
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
Durabrik
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.