Home | Nieuws | Knack Volley vs Lindemans Aalst: wil de echte finale-kandidaat nu opstaan?

Knack Volley vs Lindemans Aalst: wil de echte finale-kandidaat nu opstaan?

12/04/2017

Lindemans Aalst heeft vrijdag in Schiervelde geen keuze als het verder mee wil strijden om een finaleticket. Het moet drie punten pakken tegen de landskampioen. Maar ook Knack Volley kan zich eigenlijk geen puntenverlies permitteren. Meer nog: de volle buit pakken betekent dat Lindemans Aalst wellicht is uitgeteld als concurrent-finalist. Dat is ook de mening van Aalst-coach Devoghel  in een interview deze week: “Vrijdag sleutelmatch in Roeselare”

Qua druk kan het dus tellen. Roeselare telt momenteel 3 punten voorsprong op de Ajuinen. Verlies kan beter vermeden worden, maar hoeft alsnog geen catastrofe te betekenen. De volle buit pakken betekent echter wel dat ze Depestele en co wellicht definitief uit de titelrace kunnen slaan. Een niet te versmaden vooruitzicht! En dat is nu juist de loodzware druk die op de Aalsterse schouders ligt: winnen is weer volop meedoen, maar verliezen is wellicht “game over”.

 

Bij Knack Volley kunnen coaches Rousseaux en Vanmedegael weer op een volledige en fitte kern rekenen (“touch wood”!). Dus weer met kapitein Tuerlinckx. En hoe goed de verschillende experimentele opstellingen het de voorbije weken ook deden, de aanwezigheid van Straffen Hendrik scheelt meer dan de spreekwoordelijke slok op de borrel. De bezoekers staan echter ook “au grand complet” en ook bij hen heeft de breedte van hun kern zijn nut bewezen: Abinet blijkt meer dan een tweede keuze voor Peckmans.

 

Ondanks de vakantie en de ongewone speeldag (vrijdagavond om 20.30u) wordt verwacht dat Schiervelde aardig zal vollopen. Snel via de website je ticket bestellen is dus een absolute must mocht je dit nog niet gedaan hebben.

 

Ook een hapje eten voor de wedstrijd is een mogelijkheid. We kunnen u het Knack-menu sterk aanbevelen. Vooraf inschrijven is wel nodig en kan via office@knackvolley.be of 051/238935.

 

Zelfs buitenlandse toppers weten ondertussen hoe het kan spoken in een vol “Schrikvelde”. Knack Volley vs Lindemans Aalst is een “finalewedstrijd binnen de play-offs”. Spektakel gegarandeerd. Eén ding is zeker: vrijdag is Goede Vrijdag, maar voor wie..?

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.