Home | Nieuws | Knack Volley werkt samen met Kloen en Sporzila

Knack Volley werkt samen met Kloen en Sporzila

28/03/2017

Inwoners van Roeselare kennen ongetwijfeld Kloen, een vereniging o.l.v. Geert Deraeve die zich al jaren inzet voor zieke kinderen. “Het doel van Kloen is om het werk van de Ziekenhuisclowns in de kijker te plaatsen en om op allerlei manieren financiële middelen te verzamelen om hun werking mogelijk te maken.

Zo toveren we steeds opnieuw een glimlach op het gezicht van zieke kinderen, ” steekt Geert van wal. “Ons nieuwste project heet Sporzila wat staat voor SPORten, ZIek zijn en toch LAchen. Concreet betekent dit dat we zoveel mogelijk Kloenballen met het Sporzila-logo willen verkopen. Zowel voet-, basket-, volley- als tennisballen, die telkens in een mooie draagtas worden aangeboden. En op deze manier kwam ik bij Knack Volley Roeselare terecht die dit project, via hun fanshop, ten volle wil helpen ondersteunen.”

 

Fanshop Knack Volley Roeselare

https://storesquare.be/winkel/knack-volley-roeselare/product/eigen-merk-accessoires

 

Steun, samen met KNACK VOLLEY ROESELARE, het werk van KLOEN door een volleybal (met gratis een leuke draagtas) te kopen. Op alle komende thuiswedstrijden van Knack Volley kunt u de volleyballen ook aan de bonnenstand verkrijgen.

 

TIP: Breng de ballen gerust mee naar de wedstrijd en laat ze signeren door de Knack Volley-spelers voor een eigen, uniek exemplaar!

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.