Home | Nieuws | Knack Volley wil focus behouden

Knack Volley wil focus behouden

20/12/2017

Om 22.30u, precies 12 uur na het vertrek op Schiervelde, arriveerden spelers en staff dinsdagavond in Civitanova. Het nieuws van het overlijden van coach Emile zijn vader, dat coach en team bereikte bij aankomst op het vliegveld van Rome,  overheerste uiteraard de stemming.

Emile stond er echter op om deze morgen nog de tactische bespreking en een lenigheidssessie te leiden alvorens de verantwoordelijkheid in de bekwame handen te geven van
(assistant-)coach Steven Vanmedegael en zelf richting België te vertrekken.

 

Na de middag was het tijd voor videosessies, gevolgd door platte rust om tegen 19u naar de sporthal te trekken voor de avondtraining. De spelers keken alvast op geen druppel zweet en bereidden zich met volle overgave voor op de confrontatie van donderdagavond (20u). Juantorena, Sokolov, Sanders en co zijn gewaarschuwd: dit Knack Volley behoudt ondanks de moeilijke omstandigheden de focus en zal de Italiaanse kampioen, bekerhouder en vice wereld-clubkampioen onbevreesd in de ogen kijken.

 

Knack Volley wenst Penta-baas Pieter Demuynck, Civitanova teammanager Carlo Perri en de staff van Hotel Cosmopolitan uitdrukkelijk te bedanken om de terugkeer van coach Emile op een begripvolle en snelle manier mogelijk te hebben gemaakt.

 

GDI

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.