Home | Nieuws | Knack Volley wil kansen gaaf houden in Servië.

Knack Volley wil kansen gaaf houden in Servië.

17/12/2019

Alles peis en vree in Novi Sad. Het is, een paar decennia geleden, ooit anders geweest, maar nu baadt de stad in een gezellige kerstsfeer. Alleen het weer wil niet goed mee: een zonnige 17 graden doet terrasjes vollopen. Het zal ook hier geen witte kerst worden Greta.

Het zal het Knack Volley-team worst wezen. Hun focus is iets minder vredig. Het blauwe team wil vanavond in de Big Hall Novi Sad, capaciteit 7.000 toeschouwers, niet alleen de kansen op kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League gaaf houden. Het wil ook een statement maken ten behoeve van de (te) snelle twijfelaars en doemdenkers.Tevredenheid zal er ongetwijfeld alleen zijn als er drie punten geoogst worden in de tweede grootste stad van Servië. Maar Novi Sad mag dan al “nieuwe tuin” betekenen, een wandeling in het park wordt het allerminst. De thuisploeg heeft misschien geen al te grote ambities in deze poule, zich zomaar gewonnen geven staat niet in het Servische sportwoordenboek. Bovendien willen ze na de thuisnederlaag tegen Friedrichshafen en met nog de komst van het ongenaakbare Kedzierzyn in het vooruitzicht, toch één scalp in hun sporthal houden. En dat kan dan alleen maar een blauwe zijn.

 

Voor het team van coach Steven Vanmedegael liggen dus zowel lat als druk hoog vanavond, maar daar op een positieve manier kunnen mee omgaan is nu eenmaal een vereiste voor een professioneel team. Er werd gisteren alvast heel intens getraind en de tactische voorbereidingen genoten meer dan de volle aandacht. Milos Nikic mocht ons dan wel breed lachend verwelkomen aan de sporthal gisteren net voor de avondtraining, vanavond zal het met het mes tussen de tanden zijn. Sorry Milos, even goeie vrienden. Forza Knack! Bezorg Rune een mooi verjaardagsgeschenk!

 

Voor Knack Volley nieuws, GDI vanuit een lenterig Novi Sad.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.