Home | Nieuws | Knack Volley wimpels op Schiervelde

Knack Volley wimpels op Schiervelde

05/10/2017

Wie aanwezig was op de eerste thuismatch tegen VBC Waremme heeft ondertussen de vernieuwingen op Schiervelde al kunnen smaken. De vaste Taraflex-vloer, de gloednieuwe geluidsinstallatie, de led-zaalverlichting aangepast aan de laatste Champions League-normen, de nieuwe led-boarding rond het terrein, de led-wand met het grote scorebord, enz… 

 

En ongetwijfeld hebben aandachtige bezoekers ook de unieke Knack Volley wimpels hoog in de nok van Schiervelde opgemerkt. Momenteel hangen er 30 stuks, elk zo’n 1m80 op 1m groot, in passende blauw-witte kleuren. Eén voor iedere kampioenentitel, bekerwinst, supercup of Europese beker, met het juiste jaartal erbij. Inderdaad, 30 stuks hoewel Knack Volley ondertussen 32 trofeeën heeft verzameld. De kampioenentitel 2017 en bekerwinst 2017 zijn momenteel nog in productie maar krijgen binnenkort ook hun plaats op Schiervelde. En hopelijk komen we binnenkort plaats te kort voor alle volgende wimpels. Te beginnen met die van 2018?

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.