Home | Nieuws | Knack Volley zit op schema

Knack Volley zit op schema

08/11/2019

Even een round-up maken na de eerste acht matchen in een kleine maand tijd. Na een moeilijke start in oktober, waarbij er nog op verschillende posities volop  geschoven diende te worden, heerst er momenteel binnen het team, na de gewonnen wedstrijden tegen Decospan VT Menen en Tectum Achel, het gevoel dat de competitie eindelijk gestart is. Met winst in de Supercup, een plaats in de halve finale van de Beker van België en een gedeelde eerste plaats in de EuroMillions Volley League, zit Knack Volley volledig op schema. Maar vooral, kunnen coaches Steven Vanmedegael en Massimo Pistoia, dagelijks aan de slag met twaalf evenwaardige spelers.

Zaterdagavond, 9 november om 20.30u, komt ploeg-in-vorm BDO Volley Haasrode Leuven op bezoek, in een derde thuiswedstrijd op rij voor de Knack Volley-fans. Haasrode Leuven ambieert dit seizoen duidelijk een plaats binnen de top vier en heeft met Gert Van Walle, Seppe Baetens en Lienert Cosemans drie (ex-)Red Dragons in het team. Voeg daarbij nog het enthousiasme en de ervaring van Berre Peters, Leonis Dedeyne en Laszlo De Paepe en dan weet je het wel. Vooral in eigen huis, is het team van coach Kris Eyckmans een moeilijk te bekampen tegenstander. Met drie overwinningen op rij in competitie, enkel van Lindemans Aalst werd verloren, en een vlekkeloos parcours in de bekercompetitie, is het duidelijk dat de Leuvenaren dit seizoen tot grootse dingen in staat zijn. Aan Knack Volley om hen zaterdag een halt toe te roepen.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.