Home | Nieuws | Knack Volley Zomerstage 2017

Knack Volley Zomerstage 2017

10/07/2017

De afgelopen Knack Volley Zomerstage liep van zondag 2 juli t.e.m. vrijdag 7 juli. Onder de sportieve leiding van Knack Volley assistant-coach Steven Vanmedegael, die zijn aandacht verdeelde onder de Red Dragons en de jeugdstage in Roeselare, werd een druk programma afgewerkt met iedere dag tijd voor vier uur volleybaltraining naast circuittraining en krachttraining.

Met 91 deelnemers, 36 jongens en 55 meisjes, onder leiding van acht gediplomeerde trainers (Daryl, Basile, Martijn, Warre, Ann, Hanne, Hannes en Floor) samen met Kaat en Jens, de twee monitoren van Sporta, was het bij momenten heel druk op Schiervelde. Vooral toen ook de Knack Volley-spelers Hendrik Tuerlinckx, Stijn Dejonckheere, Matthijs Verhanneman, Arno Van de Velde, Thomas Konings en nieuwkomers Sander Depovere en Lou Kindt een gesmaakt bezoek brachten aan de zomerstage.

Deze groep jeugdspelers kreeg ook de primeur om de nieuw aangebrachte taraflex sportvloer, opgelegd door het CEV, de Europese Volleybalbond, in het kader van de Champions League-competitie, in te spelen. En ondertussen ook getuige te zijn van de splinternieuwe geluidsinstallatie en de nieuwe zaalverlichting. Naast vele uren volleybal was er ook tijd om de groep beter te leren kennen met animatie, sport en spel o.a. door een heel geslaagde teambuilding-activiteit op het malse gras van domein Sterrebos.

Het Knack Volley Zomerkamp heeft er een heel geslaagde editie opzitten dankzij de volle inzet van de trainers en een groep jeugdige sporters die zorgden voor een voortreffelijke sfeer. Daarnaast kom men opnieuw rekenen op de belangeloze inzet van een groep sympathieke vrijwilligers die in de keuken heel wat werk (lees: borden, glazen en bestek afwassen) verrichtten, dit helemaal in de geest van de One Team, One Family waarden van de club zoals de voorzitter dit graag ziet.

Nogmaals een grote “DANKJEWEL” aan iedereen die mee geholpen heeft om ook van deze jeugdstage een succes te maken.

 

Ann Lobbestael

Knack Volley verantwoordelijke jeugdkampen

 

Alle foto's van de zomerstage editie 2017

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.