Home | Nieuws | Koen Degryse wordt Commercieel Directeur bij Knack Volley

Koen Degryse wordt Commercieel Directeur bij Knack Volley

31/03/2017

Knack Volley Roeselare gelooft in de toekomst en bouwt zijn salesteam verder uit. Koen Degryse wordt Commercieel Directeur en start zijn mandaat  op 21 april 2017. Hij is 45 jaar, gehuwd met Annemarie Boucquet, heeft drie kinderen en is een geboren en getogen Roeselarenaar. Als ex-volleyballer bij de jeugd en tweede ploeg van Knack Volley is Koen vertrouwd met de club. Hij is tevens een familieman, draagt de familiale waarden van One Team One Family in zijn DNA en wil deze waarden ook helpen uitbouwen binnen Knack Volley.

Koen studeerde aan de VIVES Hogeschool in Oostende (toen nog Katho) en de Odisee in  Aalst (toen nog Katho Sint-Lievens) en behaalde er twee Bachelors in de Electro-Mechanics. Na zijn studies bouwde hij een internationale salescarrière uit in de medische sector bij bedrijven zoals o.a. Alphamed, Terumo en het Amerikaanse Alere.

Als Commercieel Directeur zal Koen team vormen met ons sales team, de back-office, ons bistro-team en de verschillende cellen binnen de club. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan het Directie Comité en de Raad van Bestuur. Sales Manager, David Vandenbroucke, kiest voor een tijdelijke loopbaanonderbreking. Knack Volley ziet in de internationale ervaring van Koen Degyse een grote troef om ons optimaal te organiseren naar de toekomst toe. Zo willen wij verder topkwaliteit blijven garanderen aan de klanten, de supporters, onze bezoekers.

 

Met sportieve groeten,

Dirk Specenier, Algemeen Directeur

Francis De Nolf, Voorzitter

Knack Volley Roeselare

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.