Home | Nieuws | Laat de competitie beginnen

Laat de competitie beginnen

29/09/2020

Komende zaterdag spelen we onze eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen 2020-2021. Een seizoen waar iedereen ongetwijfeld hard naar uitgekeken heeft. We beginnen in en tegen Caruur Volley Gent, waarvan we onderstaande info ontvangen hebben. Ben je dus van plan om onze jongens te gaan aanmoedigen in de Edugo-arena? Zorg dat je goed voorbereid naar Gent trekt!

Dagtickets zijn vanaf vandaag (29/09/2020) te koop op:

https://caruurvolleygent.be/

Klik op “ik koop mijn ticket” en volg de stappen.

Tickets kunnen online aangekocht worden tot zaterdag voor aanvang van de wedstrijd. Er is GEEN KASSAVERKOOP. Dus enkel toegang tot de zaal is mogelijk mits vooraf aangekochte tickets. 

 

 

Route te volgen met je aangekocht ticket:

 

Heb je een abonnement of een dagticket gekocht en zijn jouw zitplaatsen op tribune 1.

Ga binnen in de Edugo Arena via de ingang in de Sint-Jozefstraat, valideer jullie tickets aan de kassa en neem de trap naar boven.

Jullie zitplaatsen zijn gereserveerd op tribune 1. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Toegang tot de cafetaria is mogelijk via kant Sint-Jozefstraat.

Na de match verlaten jullie de tribune via de nooduitgang. Sanitair beneden is beschikbaar.

 

Heb je een abonnement of een dagticket gekocht en zijn jouw zitplaatsen op tribune 2.

Ga binnen in de Edugo Arena via de ingang in de Eksaardserijweg, valideer jullie tickets aan de kassa en ga de zaal binnen (neem niet de trap!)

Jullie zitplaatsen zijn gereserveerd op tribune 2. Het dragen van een mondmasker is verplicht. Toegang tot de cafetaria is mogelijk via de trap in de zaal. Volg de pijlen!!

Na de match verlaten jullie de tribune via de 1e verdieping. Neem de trap naar beneden. Volg de pijlen! Sanitair beneden is beschikbaar.

 

Meer vragen over hoe Caruur Volley Gent de richtlijnen aanpakt? Lees verder op:

https://caruurvolleygent.be/covid-richtlijnen/

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.