Home | Nieuws | Laatste competitiewedstrijd Torhout-Roeselare

Laatste competitiewedstrijd Torhout-Roeselare

14/11/2017

Dankzij speurneus Gerdy Geleyn, bestuurslid en website-medewerker, kwamen we te weten dat Knack Randstad Roeselare op vrijdag 14 oktober 2005, ruim twaalf jaar geleden, zijn laatste officiële competitiewedstrijd op bezoek bij VT Oosthout Torhout speelde.

Het werd 0-3 voor de toenmalige landskampioen (22-25, 17-25, 19-25) met de Venezolaan Ivan “Bomba” Marquez als grote uitblinker. Op zaterdag 21 januari 2006 volgde de terugwedstrijd op Schiervelde en ook die werd met 3-0 door de mannen van coach Dominique Baeyens gewonnen.

 

 

Wedstrijdverslag 1

VT Oosthout Torhout – Knack Randstad Roeselare 0-3. (Setstanden: 22-25, 17-25, 19-25).

De verwachtingen voor de eerste thuismatch tegen kampioen Roeselare waren hoog gespannen. Maar het liep niet zoals verwacht. Torhout was een maatje te klein voor Roeselare. In de opener werd de initiële achterstand 3-8 nog terug gebracht tot 10-11, maar verder geraakte de thuisploeg niet. In de tweede beurt blokte Roeselare sterk en waren de aanvallen van Marquez onhoudbaar. Tot 8-8 hield Torhout stand in de derde set, daarna gold de wet van de sterkste. In Torhout staan ze weer met beide voeten op de grond.

TORHOUT: Anton Julien, Van Beest Hidde, Polgar Tihomir, Hollez Steven, Sirelpuu Janis, Trefle José, Parpeix Dimitri, Lemay Julien (libero).

ROESELARE: Thomas Rubacek, Frank Depestele, Sergei Stancu, Ivan Contreras, Kristof Hoho en Ivan Marquez; libero: Manu Callebert; kwamen in: Ben Hardy, Armin Dewes en Brecht Van Kerckhove.

 

 

Wedstrijdverslag 2

VT Oosthout Torhout – Knack Randstad Roeselare 0-3. (Setstanden: 22-25, 17-25, 19-25).

In sets één en drie kwam Torhout telkens terug tot 10-11 en 9-10 toen Roeselare even in de fout ging. Voor de rest was het huilen met de pet op bij de thuisploeg. Roeselare domineerde in alle onderdelen en maakte er in de tweede set een demonstratie van met middenman Marquez in de hoofdrol. Zowel aanvallend als blokkerend heerste

hij aan het net. ,,Aanvallend 91 procent: is dat goed?”, lachte de Venezolaan. ,,Jammer voor het publiek, maar we laten een vlotte winst nooit liggen”. (ID) 

TORHOUT: Van Beest, Polgar, Anton, Hollez, Sirelpuu en Trefle; libero: Lemay; kwam in: Parpeix.

ROESELARE: Rubacek, Depestele, Stancu, Contreras, Hoho en Marquez; libero: Callebert; kwamen in: Hardy, Dewes en Van Kerckhove.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.