Home | Nieuws | Laatste ontwikkelingen in de soap rond de medical joker

Laatste ontwikkelingen in de soap rond de medical joker

11/05/2019

Bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Kortrijk van 10 mei ll. werd Tomas Rousseaux toegelaten om als Medical Joker deel te nemen namens Knack Roeselare aan de finale van de Euromillions Volley League.

Door de beschikking wordt de beslissing van de KBVBV Volley Belgium die het verzoek eerder had afgewezen van tafel geveegd. Tomas Rousseaux zou de geblesseerde Ruben Van Hirtum vervangen. Knack Roeselare heeft vervolgens aan Volley Vlaanderen haar verzoek van maandag ll. herhaald om Tomas Rousseaux de nodige licentie te verlenen om aan de beslissende match van deze avond te kunnen deelnemen. Gezien Volley Belgium noch Volley Vlaanderen hieraan gevolg verleenden, werden beide partijen in de loop van de namiddag in gebreke gesteld om de nodige formaliteiten te vervullen en dit uiterlijk voor 17u. Knack Roeselare moet met ongeloof en verbijstering vaststellen dat beide federaties op dit ultimatum niet hebben geantwoord laat staan op dit verzoek zijn ingegaan. Knack Roeselare betreurt ten zeerste het feit dat beide federaties in weerwil van een rechterlijke tussenkomst geweigerd hebben tijdig gevolg te verlenen aan het verzoek om Tomas Rousseaux de nodige licentie te verlenen. Knack Roeselare formuleert bij deze démarches het grootste voorbehoud en zal niet nalaten om alle maatregelen te treffen in het belang van haar vereniging, de spelers en de supporters.

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.