Home | Nieuws | Laatste speeldag in de reguliere competitie

Laatste speeldag in de reguliere competitie

25/02/2017

Op de laatste speeldag van de reguliere competitie ontvangt Knack Volley het voorlaatste geklasseerde VBC Waremme op Schiervelde. Voor beide ploegen zijn de teerlingen al geworpen. Thuisploeg Knack Volley is zeker van zijn tweede plaats in het klassement want leidt met vijf punten voorsprong op het duo Lindemans Aalst-Topvolley Callant Antwerpen. En de achterstand van VBC Waremme is te groot om nog aanspraak te kunnen maken op een plaats binnen de top zes.

Wordt het dan een rustige avond op Schiervelde? Dat willen we niet schrijven want het is nooit rustig op Schiervelde. Daarvoor moet het zelfs niet hard waaien zoals in Vlaanderen op donderdag. De wedstrijden blijven elkaar opvolgen in een sneltreinvaart. Met op maandag de verplaatsing naar het Russische Belgorod op de planning wordt alles minutieus voorbereid. Maar de eerste opdracht is om zaterdagavond tegen VBC Waremme (tenzij je Borgworm verkiest) de drie punten thuis te houden. En waarom niet met een nieuwe ‘clean sheet’ waar dit Knack Volley dit seizoen een patent op heeft. De klus klaren op een professionele manier heet dit. Coaches Emile Rousseaux en Steven Vanmedegael pakken dit aan op de gekende manier: zonder onderschatting en met een grondige voorbereiding. En pas daarna wordt de focus op Belogorie Belgorod geplaatst. Voor een volgende Europese stunt?

 

Extra-sportief is er ook het jaarlijks VIVES-event van de managementstudenten. Vanaf 19u toveren ze de VIP Lounge om tot VolleyWood. Zeker de moeite waard om ook daar even voor of na de wedstrijd even langs te gaan.

 

eejo

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.