Home | Nieuws | Le nouveau Axis Guibertin est arrivé

Le nouveau Axis Guibertin est arrivé

25/01/2017

Blijkbaar haalde Axis Guibertin na Nieuwjaar met Miguel Angel Villasmil Salas, door de vrienden ook “Miguelito El Matador” genoemd, een goudhaantje binnen. Met deze 1m86 grote springveer uit Venezuela, “doté d’une détente phénoménale” lazen we op de website van Guibertin, behaalde het team van coach Andrej Urnaut ondertussen twee overwinningen op rij, de eerste twee van dit seizoen. Zowel tegen VHL Leuven (3-0) als tegen VDK Gent (3-1) werd er in het Centre Sportif Jean Moisse gewonnen en schoof de Waalse ploeg op naar de achtste plaats in het klassement.  

Bij Knack Volley Roeselare herinneren we ons nog heel levendig de passage van onze Venezolaan, Ivan ‘Bomba’ Marquez, met wie we tussen 2004 en 2007 drie kampioenentitels op rij wonnen. Ook Ivan Marquez was een speler met een fenomenale sprongkracht die daar bovenop een immens showgehalte tentoonspreidde waardoor volleybalsupporters massaal naar Schiervelde kwamen om hem aan het werk te zien. Hopelijk komt er ook vanavond wat volk opdagen om deze nieuwe ‘parel’ aan het werk te zien. Daarnaast wil Knack Volley de nederlaag in Maaseik van zich afschudden en met een duidelijke overwinning opnieuw de draad opnemen van de voorbije weken.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.