Home | Nieuws | League Trophy 2018

League Trophy 2018

26/12/2017

Voor de eerste maal in zijn bestaan organiseert de EuroMillions Volleyballiga een vriendschappelijk bekertornooi in de maand januari 2018.

Zeven teams hebben zich ingeschreven: Par-ky Menen, Knack Volley Roeselare, Noliko Maaseik, Lindemans Aalst, VBC Waremme, Van Pelt Zoersel en VDK Gent. De wedstrijdkalender werd opgesteld aan de hand van de rangschikking na de heenronde van de EuroMillions competitie. Omdat Par-ky Menen herfstkampioen werd gaan ze direct door naar de halve finales. De andere drie kwartfinales zien er als volgt uit: Knack Volley Roeselare – VDK Gent, Noliko Maaseik – Van Pelt Zoersel en Lindemans Aalst – VBC Waremme. Knack Volley Roeselare speelt zijn kwartfinale op woensdag 3 januari 2018 om 20.30 uur op Schiervelde met open deuren. Iedereen kan dus gratis binnen.

 

De halve finales worden gespeeld op zaterdag 6 januari om 15.00 uur en 18.00 uur.  De finale staat gepland op zondag 7 januari om 19.30 uur. Al deze wedstrijden gaan door in de Edugo Arena te Gent.                   

Dit tornooi heeft een prijzenpot van €20.000 die verdeeld wordt onder de vier finalisten. De finales worden gespeeld met het nieuwe “Video Challenge System” en alle matchen worden live gestreamd via Belgian Volley TV. De finale op zondag komt LIVE op Play Sports van Telenet.

 

eejo

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.