Home | Nieuws | Let the play-offs begin

Let the play-offs begin

23/03/2018

Deze zin is een klassieker. Om de vier jaar starten de Olympische Spelen met dezelfde woorden: “Let the games begin”. Ook voor de play-offs in het volleybal geldt deze aanhef, zeker dit seizoen. Want de play-offs starten zonder voorgift, met evenveel kansen voor elk van de vier ploegen. Zowel Knack Volley als Noliko Maaseik, Par-ky Menen en Lindemans Aalst hebben bij de start evenveel kansen om de nieuwe landskampioen te worden. Het zal dus zaak zijn om alert te zijn vanaf het eerste fluitsignaal en dit misschien wel elf wedstrijden na elkaar te blijven tot ten laatste op zaterdag 5 mei.

Nooit waren de play-offs zo onvoorspelbaar als dit seizoen. Met Menen dat thuis wint van Maaseik, Maaseik dat komt winnen op Roeselare, Roeselare dat gaat winnen op Aalst, Menen op zijn beurt verliest in Aalst en Aalst tweemaal niet kan winnen van Roeselare. Iedereen kan winnen of verliezen van elkaar, zowel uit als thuis.

 

Voor Knack Volley starten de play-offs zaterdagavond tegen streekgenoot Par-ky Menen. Dat zich twee weken geleden nog behoorlijk boos maakte omdat het nog vol aan de bak moest tegen Amigos Zoersel om zeker te zijn van zijn plaats in de play-offs. En zich enkele dagen voordien ook al boos toonde omdat hun Noorse middenman Rune Fasteland voor Knack Volley kiest op het einde van dit seizoen. We verwachten zaterdagavond dus een geprikkeld Par-ky Menen op Schiervelde. Knack Volley wil zijn thuisvoordeel ten volle benutten want op Schiervelde zijn de grensjongens nog niet veel komen winnen. En met twee uitwedstrijden na zaterdag, in Maaseik en in Aalst, wil Knack Volley zijn start zeker niet missen.

 

Onze trommelaars zijn er klaar voor. Net als hun collega uit Menen wellicht.

 

Met de tweede Member2Member-actie rekent Knack Volley op een mooi gevuld Schiervelde om er een spannende match van te maken.

 

eejo

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang alle nieuwtjes van Knack Volley in je mailbox!

* Verplicht veldKnack
ISS
Volvo
Dovy Keukens
Patrick
Fine Fleur
Alheembouw
Decostere Accountancy
Roeselare
Filou
vivium
Tomabel
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.